WATCH THE TRAILER     TR ENG

Etler ve Et Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 30 January 2015 - Friday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

160 TL.

30 January 2015 - Friday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

Not: Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masasında ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum 
Gavurdağ salatası

30 Ocak 2015, 19:00-22:00

January 2015 WORKSHOPS

01

13 Eylül-Pazar- İtalyan Mutfağı-1 13:00-16:00

01

İtalyan Mutfağı II

02

Trend Finger-Food

03

Pizza

05

Kahvaltılık Unlu Mamüller

05

Ev Yapımı Taze Makarna

07

Makaron Dünyası

10

İtalyan Mutfağı

13

Cupcake

14

Sokaktan Mutfağa

16

Tex - Mex

17

Kahve ve Barista

17

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

20

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

21

2 Ayda Hobi Pastacılık-Ekmekçilik Eğitimi

23

Yeni Yılda Yeni Lezzetler

23

Ev Yapımı Taze Makarna

26

Cheesecake

29

Çikolata

30

Etler ve Et Pişirme Teknikleri

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE