WATCH THE TRAILER     TR ENG

Etler ve Et Pişirme Teknikleri

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 20 February 2015 - Friday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

160 TL.

20 February 2015 - Friday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum 
Gavurdağ salatası

February 2015 WORKSHOPS

08

TREND FINGER - FOOD

10

İtalyan Mutfağı

12

Cupcake

13

Pizza

14

Sevgililer Günü Menüsü

17

Balık Pişirme Teknikleri

19

Ekşi Mayalı Ekmekler

20

Etler ve Et Pişirme Teknikleri

22

Tex - Mex

23

Ev Yapımı Taze Makarna

24

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

26

Çikolata

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE