WATCH THE TRAILER     TR ENG

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 2

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 21 June 2015 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

160 TL.

21 June 2015 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Etin derinliklerine inmek ve keşfetmek istiyorsanız, bu workshopta farklı teknikler ile misafirlerinize “Daha önce hiç böyle yememiştim!” dedirtebileceğiniz ince detaylar ve tecrübe size beklemekte.
Taze Kuşkonmaza Sarılmış Kişnişli Izgara Bonfile Ruloları
Yufkaya Sarılı Köz Biberli  Köfte Steak
Çıtır Rose Dana Eti Dilimleri
Beğendi, Gavurdağ Salatası  ve De mi Glace Sos.
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. 
Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce 
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Workshoplarımız özel tasarım mutfaklarımızda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

June 2015 WORKSHOPS

01

Ramazan Tatlıları

03

2 Ayda Hobi Aşçılık

04

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

05

TEX - MEX 2

06

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 1

07

İtalyan Mutfağı-2

08

Cheesecake-2

12

İftar Sofrası

13

2 Ayda Hobi Aşçılık

14

TEX - MEX

16

2 Ayda Hobi Aşçılık

19

Pizza - 1

21

Etler ve Et Pişirme Teknikleri - 2

26

Fine Burgers

28

İtalyan Mutfağı - 1

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE