WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri-1

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 12 September 2015 - Saturday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

165 TL.

12 September 2015 - Saturday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile
Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri
Izgara Tane Hardallı Antrikot
Izgara Hellim Salata, Balzemık ile
Champion Sos


* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

September 2015 WORKSHOPS

10

İz Bırakanlar-I

11

Vira Vira-Denizden Gelen

12

Et Pişirme Teknikleri-1

13

İtalyan Mutfağı-1

14

French Patisserie

16

Ban Thai

17

Giritumu (Giritim Benim)

18

Gourmet Burger

19

İspanyol Tapas –I

20

Et Pişirme Teknikleri-2

21

Kantin

29

Egzotik Tatlılar

30

Latin Amerika

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE