WATCH THE TRAILER     TR ENG

El Clasico-I

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 03 October 2015 - Saturday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

160 TL.

03 October 2015 - Saturday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.


İspanyol Mutfağı'nın dünyaya yayılmış ve temel yapılarını oluşturan klasikleşmiş lezzetler yolculuğu serimizin ilk versiyonunda Bravas Soslu Kıymalı Empanada'dan Paprikalı Peynir Güveç'e en özel lezzetleri uzman eğitmenlerimiz eşliğinde keşfedeceksiniz.

Kırmızı şarap marineli fırınlanmış şeftali salatası
Deniz mahsüllü Paella
Bravas soslu kıymalı Empanada
Paprikalı peynir güveç


* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

October 2015 WORKSHOPS

03

El Clasico-I

04

Et Pişirme Teknikleri-2

05

Ban Thai

07

Amerikan Pastası-1

08

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

09

Japon Mutfağı

10

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

11

Meksika Ateşi

13

İkisi Bir Arada

14

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

15

Bir Ege Lezzeti-Egeden Gelen

16

Lübnan Mutfağı Klasikleri

18

Ocakbaşı

19

Vizyondakiler-1

20

Cheesecake Devrimi

22

Karşı Kıyıların Mezeleri

23

Foodstagram (Fotoğraflık Yemekler)

24

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

25

Tatlı Tapas

25

İtalyan Mutfağı-2

26

Şerbeti Derya (Şerbetli Türk Tatlıları)

28

Pizza

29

Tex-Mex Mutfağı

30

Giritumu (Giritim Benim)

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE