WATCH THE TRAILER     TR ENG

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

  • Belirtilmemiş

  • 1600 TL.

  • 24 October 2015 - Saturday
    10:00 - 14:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

1600 TL.

24 October 2015 - Saturday
10:00 - 14:00

Call us for more information and details on our workshops.

Chef's Table Mutfak Akademisi'nin uzman şefi Serkan Bozkurt, "2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi" workshop etkinliği ile temel pastacılık ve ekmekçiliğin derin detaylarını verecek.

Bir pastanın anatomisini keşfedecek, çikolataya hükmedebileceksiniz, ürünler sizi değil siz ürünleri şekillendireceksiniz. Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen bireysel sistemli mutfaklarında pratik eğitim verirken eş zamanlı teorik eğitim desteğinin sürekli sağlandığı akademide Türkiye'de ilk butik pastacılık-ekmekçilik eğitimi coaching'lik sistemiyle Şef Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler tarafından 8 haftada verilmektedir.

* Eğitime katılanlara spatula, soyma bıçağı ve mutfak önlüğü hediye edilmektedir.

Mutfak, içerisinde kaybolmadan yürüyebileceğiniz bir keşif dünyası olursa sizi bilinmeyen lezzetlere götürür.
Eğitim Süresi: Haftada 1 gün 4 saatten, hafta içi ve sonu seçenekleri olan program, toplamda 8 hafta (2 ay) süren bir eğitimdir.

Program

Hafta Sonu (Cumartesi)
* Başlangıç 10 Ekim 2015

Öğle: 10:00 - 14:00

October 2015 WORKSHOPS

03

El Clasico-I

04

Et Pişirme Teknikleri-2

05

Ban Thai

07

Amerikan Pastası-1

08

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

09

Japon Mutfağı

10

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

11

Meksika Ateşi

13

İkisi Bir Arada

14

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

15

Bir Ege Lezzeti-Egeden Gelen

16

Lübnan Mutfağı Klasikleri

18

Ocakbaşı

19

Vizyondakiler-1

20

Cheesecake Devrimi

22

Karşı Kıyıların Mezeleri

23

Foodstagram (Fotoğraflık Yemekler)

24

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

25

Tatlı Tapas

25

İtalyan Mutfağı-2

26

Şerbeti Derya (Şerbetli Türk Tatlıları)

28

Pizza

29

Tex-Mex Mutfağı

30

Giritumu (Giritim Benim)

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE