WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri-2

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 19 December 2015 - Saturday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

165 TL.

19 December 2015 - Saturday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

Bonfile smörrebröd

Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu İncik

Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak

Kremalı ıspanak beğendi

Kurutulmuş domatesli,ve peynirli akdeniz salata

KİŞİ BAŞI:165 TL.

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda, etin yapısına dair bilmediklerinizi öğrenmeye ve keşfetmeye devam edip, Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu İncik'ten Yufka'ya Sarılı Mısırlı Köfte Steak'a en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

December 2015 WORKSHOPS

04

Pizza

05

Gourmet Burger

06

Et Pişirme Teknikleri - 1

08

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

08

Amerikan Pastası-1 19:00-22:00

11

Tex-Mex Mutfağı

12

İtalyan Mutfağı-2

13

Ocakbaşı

18

İspanyol Tapas 2

19

Et Pişirme Teknikleri-2

20

İtalyan Mutfağı-2

22

Yılbaşı Tatlıları- 1

25

Sushi Yapım Teknikleri

26

2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

26

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK

27

Ocakbaşı-2

29

Yılbaşı Tatlıları- 2

31

Yeni Yıl Partisi

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE