Et Pişirme Teknikleri - 1
-
Belirtilmemiş
-
165 TL.
-
08 January 2016 - Friday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
165 TL.
08 January 2016 - Friday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.
Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile
Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri
Izgara Tane Hardallı Antrikot
Izgara Hellim Salata, Balzemik ile
Champion Sos
Kişi Başı: 165 TL
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Cheesecake Devrimi
Pizza
Gourmet Burger
Et Pişirme Teknikleri - 1
Ocakbaşı - 1
Tex-Mex Mutfağı
Amerikan Pastası 1
Amerikan Pastası-1
İspanyol Tapas- 2
Et Pişirme Teknikleri- 2
Meksika Ateşi
French Patisserie
Steak Burger- 2
Et Pişirme Teknikleri - 3
Ocakbaşı-2
Makaron Evrimi
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
İtalyan Mutfağı- 2
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
Latin Amerika
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!