WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri - 1

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 08 January 2016 - Friday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

165 TL.

08 January 2016 - Friday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.
Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile
Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri
Izgara Tane Hardallı Antrikot
Izgara Hellim Salata, Balzemik ile
Champion Sos
Kişi Başı: 165 TL
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

January 2016 WORKSHOPS

01

Cheesecake Devrimi

02

Pizza

03

Gourmet Burger

08

Et Pişirme Teknikleri - 1

09

Ocakbaşı - 1

10

Tex-Mex Mutfağı

12

Amerikan Pastası 1

12

Amerikan Pastası-1

15

İspanyol Tapas- 2

16

Et Pişirme Teknikleri- 2

17

Meksika Ateşi

19

French Patisserie

22

Steak Burger- 2

23

Et Pişirme Teknikleri - 3

24

Ocakbaşı-2

26

Makaron Evrimi

28

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

29

İtalyan Mutfağı- 2

30

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

31

Latin Amerika

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE