Et Pişirme Teknikleri - 3
-
Belirtilmemiş
-
165 TL.
-
23 January 2016 - Saturday14:00 - 17:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
165 TL.
23 January 2016 - Saturday14:00 - 17:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto
Chimichurri Marineli Brazilya Beef
Karamelize Soğanlı Steak Köfte
Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio
Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy patatesi Sote
KİŞİ BAŞI:165 TL
14:00-17:00
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Cheesecake Devrimi
Pizza
Gourmet Burger
Et Pişirme Teknikleri - 1
Ocakbaşı - 1
Tex-Mex Mutfağı
Amerikan Pastası 1
Amerikan Pastası-1
İspanyol Tapas- 2
Et Pişirme Teknikleri- 2
Meksika Ateşi
French Patisserie
Steak Burger- 2
Et Pişirme Teknikleri - 3
Ocakbaşı-2
Makaron Evrimi
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
İtalyan Mutfağı- 2
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
Latin Amerika
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!