WATCH THE TRAILER     TR ENG

Ocakbaşı 1

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 13 March 2016 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

170 TL.

13 March 2016 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Kültürümüzün en önemli unsurlarından "Ocakbaşı" keyfini sanırız sevmeyen yoktur. Ocakbaşı'nı önemli kılan lezzetlerde Patlıcan Kebabı'ndan, Edirne Yaprak Ciğer'e bu kültürü keşfetmek için sizi bu önemli workshopumuza davet ediyoruz.


Patlıcan Kebabı
Külbastı Sosta Tavuk Şiş
Edirne Yaprak Ciğer
Sumaklı ve Nar Ekşili Kırmızı Soğan
Grit Ezmesi
Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası
Sorbe İkram


Kişi Başı: 170 TL


* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

March 2016 WORKSHOPS

01

Amerikan Pastası - 1

02

Pizza

04

Meksika Ateşi

05

İtalyan Mutfağı 1

06

Et Pişirme Teknikleri 2

08

Makaron Evrimi

09

Sushi Yapım Teknikleri

11

Gourmet Burger

12

Meksika Ateşi

12

French Patisseria

13

Ocakbaşı 1

14

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

15

Cheesecake

16

İspanyol Tapas 2

18

Tex Mex Mutfağı

19

Steak Burger

20

Et Pişirme Teknikleri 3

22

Amerikan Pastası - 2

23

Fırından (2 Günlük)

23

İz Bırakanlar - 1

25

Latin Amerika

26

Et Pişirme Teknikleri - 1

27

Ocakbaşı 2

28

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

29

Tatlı Tapas

30

Meksika Ateşi

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE