WATCH THE TRAILER     TR ENG

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

  • Belirtilmemiş

  • 400 TL.

  • 14 March 2016 - Monday
    14:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

400 TL.

14 March 2016 - Monday
14:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Dünya Klasiği haline gelmiş bu eşsiz lezzetlerin tüm detaylarını teknikleri ile öğrenip herkesi bir daha yemek için can atacağı bu özel lezzetleri öğrenmekle yetinmeyip, kendi yorumlarınızıda katalabilmeyi öğreneceksiniz.

 İSVİÇRE MERENGLİ LİMONLU CURD PAY
 TAVUKLU MANTARLI KİŞ
 ISPANAKLI MUSKATLI KİŞ
 ELMALI CEVİZLİ LATİS PAY
 AKIŞKAN ÇİKOLATALI TART
 VANİLYA LABNE KREMALI TAZE MEYVELİ TART
 VİŞNELİ KLAFUTİS
 YERFISTIKLI FRANGIPAN TART

Pazartesi,Salı, Saat:14:00-18:00
400 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

March 2016 WORKSHOPS

01

Amerikan Pastası - 1

02

Pizza

04

Meksika Ateşi

05

İtalyan Mutfağı 1

06

Et Pişirme Teknikleri 2

08

Makaron Evrimi

09

Sushi Yapım Teknikleri

11

Gourmet Burger

12

Meksika Ateşi

12

French Patisseria

13

Ocakbaşı 1

14

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

15

Cheesecake

16

İspanyol Tapas 2

18

Tex Mex Mutfağı

19

Steak Burger

20

Et Pişirme Teknikleri 3

22

Amerikan Pastası - 2

23

Fırından (2 Günlük)

23

İz Bırakanlar - 1

25

Latin Amerika

26

Et Pişirme Teknikleri - 1

27

Ocakbaşı 2

28

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

29

Tatlı Tapas

30

Meksika Ateşi

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE