Fırından (2 Günlük)
-
Belirtilmemiş
-
320 TL.
-
23 March 2016 - Wednesday14:00 - 18:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
320 TL.
23 March 2016 - Wednesday14:00 - 18:00
Call us for more information and details on our workshops.
Hani sıcak sıcak,tap taze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.
PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM
Çarşamba,Perşembe Saat:14:00-18:00
320 TL
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.
Amerikan Pastası - 1
Pizza
Meksika Ateşi
İtalyan Mutfağı 1
Et Pişirme Teknikleri 2
Makaron Evrimi
Sushi Yapım Teknikleri
Gourmet Burger
Meksika Ateşi
French Patisseria
Ocakbaşı 1
Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)
Cheesecake
İspanyol Tapas 2
Tex Mex Mutfağı
Steak Burger
Et Pişirme Teknikleri 3
Amerikan Pastası - 2
Fırından (2 Günlük)
İz Bırakanlar - 1
Latin Amerika
Et Pişirme Teknikleri - 1
Ocakbaşı 2
Ekmek Sanatı (4 Günlük)
Tatlı Tapas
Meksika Ateşi
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!