WATCH THE TRAILER     TR ENG

Fırından

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 20 April 2016 - Wednesday
    14:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

320 TL.

20 April 2016 - Wednesday
14:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM

Çarşamba, Perşembe Saat:14:00-18:00
320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

April 2016 WORKSHOPS

01

İspanyol Tapas

02

Latin Amerika

03

Tex Mex

05

Amerikan Pastası - 1

06

Ocakbaşı - 1

08

İz Bırakanlar

09

Meksika Ateşi

10

COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 1

11

Çikolata Atölyesi

15

İtalyan Mutfağı -1

17

Ocakbaşı- 1

19

Cheesecake Devrimi

20

Fırından

22

Meksika Ateşi

23

Küçük Şefler Mutfakta (8-13 yaş)

24

Et Pişirme Teknikleri - 3

25

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

26

Egzotik Tatlılar

27

2 Ayda Hobi Aşçılık

29

Latin Amerika

30

2 Ayda Hobi Aşçılık

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE