Fırından
-
Belirtilmemiş
-
320 TL.
-
20 April 2016 - Wednesday14:00 - 18:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
320 TL.
20 April 2016 - Wednesday14:00 - 18:00
Call us for more information and details on our workshops.
Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.
PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM
Çarşamba, Perşembe Saat:14:00-18:00
320 TL
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.
İspanyol Tapas
Latin Amerika
Tex Mex
Amerikan Pastası - 1
Ocakbaşı - 1
İz Bırakanlar
Meksika Ateşi
COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 1
Çikolata Atölyesi
İtalyan Mutfağı -1
Ocakbaşı- 1
Cheesecake Devrimi
Fırından
Meksika Ateşi
Küçük Şefler Mutfakta (8-13 yaş)
Et Pişirme Teknikleri - 3
Ekmek Sanatı (4 Günlük)
Egzotik Tatlılar
2 Ayda Hobi Aşçılık
Latin Amerika
2 Ayda Hobi Aşçılık
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!