WATCH THE TRAILER     TR ENG

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

  • Belirtilmemiş

  • 1500 TL.

  • 25 April 2016 - Monday
    14:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

1500 TL.

25 April 2016 - Monday
14:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Ekmeğin çok hassas yapısını,tekniklerini ,dikkat edilmesi gerekenlerini öğrenmek ile yetimeyip kendi reçetelerinizin önünü açacak bir eğitimdir. Ekmek hakkında uzmanlaşmak isteyen, pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek sevenler için ideal bir eğitimdir.

EKŞİ MAYA YAPIMI
SÜTLÜ EKMEK
FOCCACHIO
MISIR EKMEĞİ
BRIOCHE
EKŞİ MAYALI EKMEK
NEW YORK ÇAVDAR EKMEĞİ
KÖY EKMEĞİ
RAMAZAN PİDESİ
ZEYTİN EZMELİ ROLL EKMEK
TOST EKMEĞİ
BAGET EKMEĞİ
KEPEKLİ BAGET EKMEĞİ
HAMBURGER EKMEĞİ
PİTA/ DÖNER EKMEĞİ
CIABATTA EKMEĞİ
PANINI EKMEĞİ

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe Saat: 14:00-18:00
1500 TL (Kdv Dahil)

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 4 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

April 2016 WORKSHOPS

01

İspanyol Tapas

02

Latin Amerika

03

Tex Mex

05

Amerikan Pastası - 1

06

Ocakbaşı - 1

08

İz Bırakanlar

09

Meksika Ateşi

10

COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 1

11

Çikolata Atölyesi

15

İtalyan Mutfağı -1

17

Ocakbaşı- 1

19

Cheesecake Devrimi

20

Fırından

22

Meksika Ateşi

23

Küçük Şefler Mutfakta (8-13 yaş)

24

Et Pişirme Teknikleri - 3

25

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

26

Egzotik Tatlılar

27

2 Ayda Hobi Aşçılık

29

Latin Amerika

30

2 Ayda Hobi Aşçılık

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE