WATCH THE TRAILER     TR ENG

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 04 May 2016 - Wednesday
    14:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

320 TL.

04 May 2016 - Wednesday
14:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Hani sıcak sıcak,tap taze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM


Çarşamba, Perşembe Saat: 14:00-18:00


320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

May 2016 WORKSHOPS

03

Amerikan Pastası - 1

04

Fırından (2 Günlük Workshop)

06

Sushi

08

Et Pişirme Teknikleri - 1

09

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

10

Tatlı Tapas

13

Tex Mex

15

Ocakbaşı - 2

16

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

17

İkisi Bir Arada

20

Gourmet Burger

22

İtalyan Mutfağı - 2

23

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

24

Mr. & Mrs. Brownie (Brownie'li Tatlılar)

27

Meze & Tapas

29

Meksika Ateşi

31

Amerikan Pastası - 2

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE