WATCH THE TRAILER     TR ENG

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

  • Belirtilmemiş

  • 400 TL.

  • 16 May 2016 - Monday
    14:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

400 TL.

16 May 2016 - Monday
14:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Dünya Klasiği haline gelmiş bu eşsiz lezzetlerin tüm detaylarını teknikleri ile öğrenip herkesi bir daha yemek için can atacağı bu özel lezzetleri öğrenmekle yetinmeyip, kendi yorumlarınızıda katalabilmeyi öğreneceksiniz.

İSVİÇRE MERENGLİ LİMONLU CURD PAY
TAVUKLU MANTARLI KİŞ
ISPANAKLI MUSKATLI KİŞ
ELMALI CEVİZLİ LATİS PAY
AKIŞKAN ÇİKOLATALI TART
VANİLYA LABNE KREMALI TAZE MEYVELİ TART
VİŞNELİ KLAFUTİS
YERFISTIKLI FRANGIPAN TART

Pazartesi, Salı - Saat:14:00-18:00
400 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

May 2016 WORKSHOPS

03

Amerikan Pastası - 1

04

Fırından (2 Günlük Workshop)

06

Sushi

08

Et Pişirme Teknikleri - 1

09

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

10

Tatlı Tapas

13

Tex Mex

15

Ocakbaşı - 2

16

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük)

17

İkisi Bir Arada

20

Gourmet Burger

22

İtalyan Mutfağı - 2

23

Ekmek Sanatı (4 Günlük)

24

Mr. & Mrs. Brownie (Brownie'li Tatlılar)

27

Meze & Tapas

29

Meksika Ateşi

31

Amerikan Pastası - 2

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE