WATCH THE TRAILER     TR ENG

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 14 June 2016 - Tuesday
    14:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

320 TL.

14 June 2016 - Tuesday
14:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ

TAHİNLİ ÇÖREK

ALMAN PASTASI

UN KURABİYESİ

SİMİT

AÇMA

POĞAÇA

ACIBADEM

Çarşamba, Perşembe

Saat: 14:00­ 18:00

320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim

ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim

ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika

verilecektir.

*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.

*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

June 2016 WORKSHOPS

03

Tex Mex

05

Et Pişirme Teknikleri - 1

07

Amerikan Pastası - 1

10

İtalyan Mutfağı - 2

12

Ocakbaşı - 1

14

Fırından (2 Günlük Workshop)

17

Sushi

19

COOK ile Ocakbaşı - 2

25

Tatlı Tapas

26

Cheesecake Devrimi

28

Egzotik Tatlılar

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE