WATCH THE TRAILER     TR ENG

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 19 September 2016 - Monday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

320 TL.

19 September 2016 - Monday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM

320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

September 2016 WORKSHOPS

02

Tex Mex

03

Ocakbaşı - 1

04

İtalyan Mutfağı - 1

06

Cheesecake Devrimi

07

Gourmet Burger

09

Pizza

10

Et Pişirme Teknikleri - 1

17

Meksika Ateşi

18

Et Pişirme Teknikleri - 2

19

Fırından (2 Günlük Workshop)

21

Tapas & Meze

23

Steak Burger

24

Sushi

25

Ocakbaşı - 2

26

Ekmek Sanatı (4 Günlük Eğitim)

27

İtalyan Mutfağı - 2

28

Sushi

30

Latin Amerika

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE