COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 2
-
Belirtilmemiş
-
165 TL.
-
16 October 2016 - Sunday13:00 - 16:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
165 TL.
16 October 2016 - Sunday13:00 - 16:00
Call us for more information and details on our workshops.
Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.
Bonfile Smörrebröd
Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu İncik
Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak
Kremalı ıspanak beğendi
Kurutulmuş domatesli,ve peynirli akdeniz salata
Kişi Başı: 165 TL
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Et Pişirme Teknikleri - 1
Meksika Ateşi
Tatlı Tapas
Pizza
Tex Mex
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi
Ocakbaşı - 1
Fırından (2 Günlük Workshop)
Gourmet Burger
Latin Amerika
COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 2
Cheesecake Devrimi
2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi
Lübnan Mutfağı
Ocakbaşı - 2
Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)
2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi
İz Bırakanlar
Meksika Ateşi
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!