WATCH THE TRAILER     TR ENG

Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 1500 TL.

  • 24 October 2016 - Monday
    14:00 - 19:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

1500 TL.

24 October 2016 - Monday
14:00 - 19:00

Call us for more information and details on our workshops.

Ekmeğin çok hassas yapısını,tekniklerini ,dikkat edilmesi gerekenlerini öğrenmek ile yetimeyip kendi reçetelerinizin önünü açacak bir eğitimdir. Ekmek hakkında uzmanlaşmak isteyen, pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, ekmek üretimi yapmak isteyenler ve tüm ekmek sevenler için ideal bir eğitimdir.

EKŞİ MAYA YAPIMI
SÜTLÜ EKMEK
FOCCACHIO
MISIR EKMEĞİ
BRIOCHE
EKŞİ MAYALI EKMEK
NEW YORK ÇAVDAR EKMEĞİ
KÖY EKMEĞİ
RAMAZAN PİDESİ
ZEYTİN EZMELİ ROLL EKMEK
TOST EKMEĞİ
BAGET EKMEĞİ
KEPEKLİ BAGET EKMEĞİ
HAMBURGER EKMEĞİ
PİTA/ DÖNER EKMEĞİ
CIABATTA EKMEĞİ
PANINI EKMEĞİ

1500 TL (Kdv Dahil)

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 4 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.

1 Kişi
1500 TL

October 2016 WORKSHOPS

01

Et Pişirme Teknikleri - 1

02

Meksika Ateşi

04

Tatlı Tapas

05

Pizza

07

Tex Mex

08

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

08

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

09

Ocakbaşı - 1

11

Fırından (2 Günlük Workshop)

12

Gourmet Burger

14

Latin Amerika

16

COOK ile Et Pişirme Teknikleri - 2

18

Cheesecake Devrimi

19

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

21

Lübnan Mutfağı

23

Ocakbaşı - 2

24

Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)

25

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

28

İz Bırakanlar

30

Meksika Ateşi

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE