Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)
-
Belirtilmemiş
-
400 TL.
-
31 January 2017 - Tuesday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
400 TL.
31 January 2017 - Tuesday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Dünya Klasiği haline gelmiş bu eşsiz lezzetlerin tüm detaylarını teknikleri ile öğrenip herkesi bir daha yemek için can atacağı bu özel lezzetleri öğrenmekle yetinmeyip, kendi yorumlarınızıda katalabilmeyi öğreneceksiniz.
İSVİÇRE MERENGLİ LİMONLU CURD PAY
TAVUKLU MANTARLI KİŞ
ISPANAKLI MUSKATLI KİŞ
ELMALI CEVİZLİ LATİS PAY
AKIŞKAN ÇİKOLATALI TART
VANİLYA LABNE KREMALI TAZE MEYVELİ TART
VİŞNELİ KLAFUTİS
YERFISTIKLI FRANGIPAN TART
Saat:19:00-22:00
400 TL
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur.Ücret iadesi yoktur.
Meksika Ateşi
Et Pişirme Teknikleri 1
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP
DENİZ MAHSÜLLERİ WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP
Et Pişirme Teknikleri 1
Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)
Tex Mex
Tatlı Tapas
Et Pişirme Teknikleri 2
Cheesecake Devrimi
Gourmet Burger
2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik
2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi
Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!