WATCH THE TRAILER     TR ENG

Fırından (2 Günlük Workshop)

  • Belirtilmemiş

  • 320 TL.

  • 30 May 2017 - Tuesday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

320 TL.

30 May 2017 - Tuesday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.

PASKALYA ÇÖREĞİ 

TAHİNLİ ÇÖREK 

ALMAN PASTASI 

UN KURABİYESİ 

SİMİT 

AÇMA 

POĞAÇA

ACIBADEM

Salı, Çarşamba Saat:14:00-17:00

320 TL

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.

*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.

*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.

May 2017 WORKSHOPS

02

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

05

Latin Amerika

09

Tatlı Tapas

12

Gourmet Burger

16

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

21

Et Pişirme Teknikleri 1

23

Cheesecake Devrimi

24

Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)

26

Tex Mex

28

Ocakbaşı 1

30

Fırından (2 Günlük Workshop)

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE