Fırından (2 Günlük Workshop)
-
Belirtilmemiş
-
320 TL.
-
30 May 2017 - Tuesday14:00 - 17:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
320 TL.
30 May 2017 - Tuesday14:00 - 17:00
Call us for more information and details on our workshops.
Hani sıcak sıcak, taptaze fırınları bize hatırlatan ve kokuları hafızamızda yer etmiş bu güzel lezzetleri tüm detayları ile öğrenmek ile yetinmeyip, kendi fikirlerinizi katmayı ve reçetelerinizi oluşturmayı da öğreneceğiniz bir eğitim.
PASKALYA ÇÖREĞİ
TAHİNLİ ÇÖREK
ALMAN PASTASI
UN KURABİYESİ
SİMİT
AÇMA
POĞAÇA
ACIBADEM
Salı, Çarşamba Saat:14:00-17:00
320 TL
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.
*Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
*Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir.
*Eğitim programı 2 gün sürmektedir.
*Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.
Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)
Latin Amerika
Tatlı Tapas
Gourmet Burger
Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)
Et Pişirme Teknikleri 1
Cheesecake Devrimi
Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)
Tex Mex
Ocakbaşı 1
Fırından (2 Günlük Workshop)
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!