WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri 1

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 21 May 2017 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

165 TL.

21 May 2017 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile

Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri

Izgara Tane Hardallı Antrikot

Izgara Hellim Salata, Balzemik ile

Champion Sos

Kişi Başı: 165 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

May 2017 WORKSHOPS

02

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

05

Latin Amerika

09

Tatlı Tapas

12

Gourmet Burger

16

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

21

Et Pişirme Teknikleri 1

23

Cheesecake Devrimi

24

Ekmek Sanatı (4 Günlük Workshop)

26

Tex Mex

28

Ocakbaşı 1

30

Fırından (2 Günlük Workshop)

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE