WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri 2

  • Belirtilmemiş

  • 160 TL.

  • 04 June 2017 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

160 TL.

04 June 2017 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu Gerdan

 Bonfile Smörrebröd

 Yufkaya Sarılı Mısırlı Köfte Steak

 Kremalı Ispanak Beğendi

Kurutulmuş Domatesli ve Peynirli Akdeniz Salata

Fiyatı:160 TL.

Kişi Başı: 160 TL

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

June 2017 WORKSHOPS

03

Sushi

04

Et Pişirme Teknikleri 2

10

Lübnan Mutfağı

11

Tex Mex

17

Steak Burger

18

Et Pişirme Teknikleri 3

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE