WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri 1

  • Belirtilmemiş

  • 165 TL.

  • 29 July 2017 - Saturday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

165 TL.

29 July 2017 - Saturday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

Taze Dana Carpaccio, Roka , Parmesan ile

Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri

Izgara Tane Hardallı Antrikot

Izgara Hellim Salata, Balzemik ile

Champion Sos

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

* Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletinial@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

* Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

July 2017 WORKSHOPS

29

Et Pişirme Teknikleri 1

30

Tex Mex

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE