WATCH THE TRAILER     TR ENG

Et Pişirme Teknikleri 3

  • Belirtilmemiş

  • 155 TL.

  • 07 October 2017 - Saturday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

155 TL.

07 October 2017 - Saturday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto

Chimichurri Marineli Brazilya Beef

Karamelize Soğanlı Steak Köfte

Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio

Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy Patatesi Sote

 

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.

* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.

* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

October 2017 WORKSHOPS

07

Et Pişirme Teknikleri 3

08

Steak Burger

13

Meksika Ateşi

14

İtalyan Mutfağı 2

15

Pizza

20

İspanyol Tapas

22

Cheesecake

27

Ocakbaşı 1

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE