WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 16 December 2017 - Saturday
    14:00 - 17:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

170 TL.

16 December 2017 - Saturday
14:00 - 17:00

Call us for more information and details on our workshops.

 Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrkottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Menü

  • Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
  • Bonfile Lokum, Gavurdağ Salatası ile
  • Tütsülenmiş Steak Köfte

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

December 2017 WORKSHOPS

08

MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP

16

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

19

SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIK TATLILAR WORKSHOP

20

GOURMET BURGER WORKSHOP

23

LATİN AMERİKA WORKSHOP

25

Kruvasan & Danish Workshop

27

İSPANYOL TAPAS WORKSHOP

29

YILBAŞI MENÜSÜ WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE