WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 01 January 2017 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

170 TL.

01 January 2017 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

 Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrkottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Menü

  • Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
  • Bonfile Lokum, Gavurdağ Salatası ile
  • Tütsülenmiş Steak Köfte

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

January 2017 WORKSHOPS

01

Meksika Ateşi

01

Et Pişirme Teknikleri 1

01

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

01

DENİZ MAHSÜLLERİ WORKSHOP

01

İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP

06

Et Pişirme Teknikleri 1

10

Çikolata Atölyesi (2 Günlük Workshop)

13

Tex Mex

17

Tatlı Tapas

20

Et Pişirme Teknikleri 2

24

Cheesecake Devrimi

27

Gourmet Burger

28

2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik

28

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi

31

Tart, Pay, Kiş (2 Günlük Workshop)

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE