WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 25 March 2018 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

170 TL.

25 March 2018 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. 

Menü

Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
Bonfile Lokum, Gavurdağı Salatası ile
Tütsülenmiş Steak Köfte

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

March 2018 WORKSHOPS

09

TEX-MEX WORKSHOP

11

AİLECEK PİŞİRİYORUZ WORKSHOP

13

PİZZA WORKSHOP

16

OCAKBAŞI 2 WORKSHOP

23

İTALYAN MUTFAĞI 1 WORKSHOP

25

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

30

EL YAPIMI MAKARNA VE SOSLAR WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE