WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 170 TL.

  • 15 April 2018 - Sunday
    15:00 - 18:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

170 TL.

15 April 2018 - Sunday
15:00 - 18:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. 

Menü

  • Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
  • Bonfile Lokum, Gavurdağı Salatası ile
  • Tütsülenmiş Steak Köfte
• Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
• Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
• Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
• Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
• Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
• Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
• Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

April 2018 WORKSHOPS

06

İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP

08

OCAKBAŞI 2 WORKSHOP

13

PİZZA WORKSHOP

15

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 1 WORKSHOP

20

EL YAPIMI MAKARNA VE SOSLAR WORKSHOP

22

ÇOCUKLARLA MUTFAKTAYIZ WORKSHOP

27

TEX- MEX MUTFAĞI

29

GOURMET BURGER WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE