WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ-I WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 185 TL.

  • 25 May 2018 - Friday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

185 TL.

25 May 2018 - Friday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

  • Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
  • Bonfile Lokum, Gavurdağ Salatası ile
  • Tütsülenmiş Steak Köfte
  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

May 2018 WORKSHOPS

04

İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP

06

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK - İLERİ SEVİYE WORKSHOP

11

OCAKBAŞI 2 WORKSHOP

17

PİZZA WORKSHOP

21

EKŞİ MAYALI & EKŞİTİLMİŞ MAYALI EKMEKLER WORKSHOP

22

EKŞİ MAYALI & EKŞİTİLMİŞ MAYALI EKMEKLER WORKSHOP

23

EKŞİ MAYALI & EKŞİTİLMİŞ MAYALI EKMEKLER WORKSHOP

24

EKŞİ MAYALI & EKŞİTİLMİŞ MAYALI EKMEKLER WORKSHOP

25

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ-I WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE