WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ-I WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 185 TL.

  • 14 July 2018 - Saturday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

185 TL.

14 July 2018 - Saturday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

  • Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
  • Bonfile Lokum , Gavurdağ Salatası İle
  • Tütsülenmiş Steak Köfte

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

July 2018 WORKSHOPS

07

OCAKBAŞI 2 WORKSHOP

08

İSPANYOL TAPAS WORKSHOP

14

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ-I WORKSHOP

17

İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP

21

PİZZA WORKSHOP

22

YAZIN FERAHLATICI LEZZETLERİ WORKSHOP

28

GOURMET BURGER WORKSHOP

29

EL YAPIMI MAKARNA VE SOSLAR WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE