Etler ve Pişirme Teknikleri
-
Belirtilmemiş
-
160 TL.
-
07 November 2014 - Friday19.00 - 22.00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
160 TL.
07 November 2014 - Friday19.00 - 22.00
Call us for more information and details on our workshops.
Pişirdiğiniz etler bir türlü restoranlardaki kadar lezzetli olmuyor mu? Gelin bu konuya biraz bilimsel açıdan yaklaşın ve etin yapsını öğrenin. Siz de usta şeflerin kullandığı doğru pişirme teknikleriyle harika etler pişirebilirsiniz.
Tütsülenmiş köfte steak
Kişnişli antrikot ve trüflü patates püresi
Bonfile lokum
Gavurdağ salatası
Workshop Saati: 3 saat
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
Workshop'a ait notlar
"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce
ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz."
Ev Yapımı Taze Makarna
Cupcake
Etler ve Pişirme Teknikleri
Balık Pişirme Teknikleri
Kahve ve Barista
Çikolata
Pizza
Sokaktan Mutfağa
Temel Aşcılık
cheesecake
İtalyan Mutfağı
Özel Salatalar ve Salata Sosları
Ekşi Mayalı Ekmekler
Wok Yemekleri
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!