WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ–3 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 175 TL.

  • 14 October 2018 - Sunday
    15:30 - 18:30

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

175 TL.

14 October 2018 - Sunday
15:30 - 18:30

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

      

  • Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto
  • Chimichurri Marineli Brazilya Beef
  • Karamelize Soğanlı Steak Köfte
  • Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio
  • Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy patatesi Sote

 

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

October 2018 WORKSHOPS

02

KIŞA HAZIRLIK 2 WORKSHOP

04

ANADOLU LEZZETLERİ 2 WORKSHOP

06

GOURMET BURGER 3 WORKSHOP

07

PİDELER 1 WORKSHOP

11

TEX-MEX -1 WORKSHOP

14

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ–3 WORKSHOP

17

SUSHİ-1 WORKSHOP

21

İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP

24

EGZOTİK SOKAK LEZZTLERİ-2 WORKSHOP

28

WOK YEMEKLERİ-1 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE