ET PİŞİRME TEKNİKLERİ–3 WORKSHOP
-
Belirtilmemiş
-
175 TL.
-
14 October 2018 - Sunday15:30 - 18:30
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
175 TL.
14 October 2018 - Sunday15:30 - 18:30
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
KIŞA HAZIRLIK 2 WORKSHOP
ANADOLU LEZZETLERİ 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER 3 WORKSHOP
PİDELER 1 WORKSHOP
TEX-MEX -1 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ–3 WORKSHOP
SUSHİ-1 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI WORKSHOP
EGZOTİK SOKAK LEZZTLERİ-2 WORKSHOP
WOK YEMEKLERİ-1 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!