WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ -3

  • Belirtilmemiş

  • 175 TL.

  • 09 November 2018 - Friday
    19.00 - 22.00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

175 TL.

09 November 2018 - Friday
19.00 - 22.00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

MENÜ

  • TAZE KUŞKONMAZ SARILI KİŞNİŞLİ IZGARA BONFİLE DİLİMLERİ
  • YUFKAYA SARILI KÖZ BİBERLİ STEAK
  • GAVURDAĞ SALATASI
  • ÇITIR ROSE DANA ETİ DİLİMLERİ

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop’ ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

November 2018 WORKSHOPS

01

KIŞA HAZIRLIK – 3

04

AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ -1

06

GOURMET BURGER -3

09

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ -3

11

UNSUZ –TUZSUZ- ŞEKERSİZ

15

ANADOLU LEZZETLERİ -2

18

PİZZA -1

21

İTALYAN MUTFAĞI -3

23

VEGAN AŞÇILIK -1

25

ÇİKOLATA SANATI

29

WOK YEMEKLERİ -2

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE