ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 4 WORKSHOP
-
Belirtilmemiş
-
190 TL.
-
14 December 2018 - Friday18:30 - 21:30
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
190 TL.
14 December 2018 - Friday18:30 - 21:30
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Tane Hardallı Izgara Antrikot’tan, Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri’ne en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
YILBAŞI MENÜSÜ 1 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI 4 WORKSHOP
GOURMET BURGER 4 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 4 WORKSHOP
GAZİANTEP MUTFAĞI 2 WORKSHOP
MEZE SOFRASI 1 WORKSHOP
PİZZA 2 WORKSHOP
YILBAŞI MENÜSÜ 2 WORKSHOP
KOKTEYL MENÜSÜ 1 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!