WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 4 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 190 TL.

  • 14 December 2018 - Friday
    18:30 - 21:30

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

190 TL.

14 December 2018 - Friday
18:30 - 21:30

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Tane Hardallı Izgara Antrikot’tan, Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri’ne en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

  • Dana Carpaccio; Roka ve Permasan ile
  • Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
  • Tane Hardallı Izgara Antrikot
  • Izgara Hellim Salata; Balsamiko Sos ile

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyadı bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

December 2018 WORKSHOPS

04

YILBAŞI MENÜSÜ 1 WORKSHOP

05

İTALYAN MUTFAĞI 4 WORKSHOP

11

GOURMET BURGER 4 WORKSHOP

14

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 4 WORKSHOP

21

GAZİANTEP MUTFAĞI 2 WORKSHOP

22

MEZE SOFRASI 1 WORKSHOP

26

PİZZA 2 WORKSHOP

28

YILBAŞI MENÜSÜ 2 WORKSHOP

29

KOKTEYL MENÜSÜ 1 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE