WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 210 TL.

  • 10 April 2019 - Wednesday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

210 TL.

10 April 2019 - Wednesday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda  en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENU

Dana Carpaccio Roka Permasan ile

Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri

Izgara Tane Hardallı Antrikot

Izgara Hellim Salata Balsamic Sos ile

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

April 2019 WORKSHOPS

03

VEGAN AŞÇILIK – 2 WORKSHOP

07

TEX-MEX - 1 WORKSHOP

10

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

14

İTALYAN MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

16

GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

21

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

24

MEZE SOFRASI - 2 WORKSHOP

26

İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

28

İLKBAHARIN FERAHLATICI LEZZETLERİ WORKSHOP

30

EKMEK ARASI - 2 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE