ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
-
Belirtilmemiş
-
210 TL.
-
10 April 2019 - Wednesday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
210 TL.
10 April 2019 - Wednesday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENU
Dana Carpaccio Roka Permasan ile
Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
Izgara Tane Hardallı Antrikot
Izgara Hellim Salata Balsamic Sos ile
VEGAN AŞÇILIK – 2 WORKSHOP
TEX-MEX - 1 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI - 3 WORKSHOP
GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
MEZE SOFRASI - 2 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP
İLKBAHARIN FERAHLATICI LEZZETLERİ WORKSHOP
EKMEK ARASI - 2 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!