ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
-
Belirtilmemiş
-
210 TL.
-
21 April 2019 - Sunday13:00 - 16:00
- BUY TICKET
Belirtilmemiş
210 TL.
21 April 2019 - Sunday13:00 - 16:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENU
Dana Madalyon; Bezelye Püresi ve Roka Köpüğü Eşliğinde
Dağ Mantarlı Polenta ile Dana Antrikot
Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
Vişneli Sütlaç; Dondurma ile
VEGAN AŞÇILIK – 2 WORKSHOP
TEX-MEX - 1 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI - 3 WORKSHOP
GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
MEZE SOFRASI - 2 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP
İLKBAHARIN FERAHLATICI LEZZETLERİ WORKSHOP
EKMEK ARASI - 2 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!