WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 210 TL.

  • 13 June 2019 - Thursday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

210 TL.

13 June 2019 - Thursday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

  • Dana Carpaccio Roka Permasan İle
  • Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri 
  • Tane Hardallı Izgara Antrikot 
  • Izgara Hellim Salata Balsamik Sos İle

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

June 2019 WORKSHOPS

02

VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP

11

GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP

13

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

16

AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 2 WORKSHOP

19

GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

21

İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

25

PİZZA - 2 WORKSHOP

27

SUSHI - 3 WORKSHOP

30

MEZE SOFRASI - 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE