WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

  • Belirtilmemiş

  • 210 TL.

  • 28 July 2019 - Sunday
    13:00 - 16:00

  • BUY TICKET

Belirtilmemiş

210 TL.

28 July 2019 - Sunday
13:00 - 16:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz. 

 

MENÜ

Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi 

Tütsülenmiş Steak Köfte 

Bonfile Lokum 

Gavurdağı Salatası

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

July 2019 WORKSHOPS

02

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP

07

İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP

10

MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP

14

SUSHİ WORKSHOP

17

İSPANYOL TAPAS WORKSHOP

21

GOURMET BURGER WORKSHOP

23

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP

25

PİZZA WORKSHOP

28

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

30

İTALYAN MUTFAĞI – 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE