WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 8 WORKSHOP

  • 3 Saat

  • 210 TL.

  • 20 August 2019 - Tuesday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 Saat

210 TL.

20 August 2019 - Tuesday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Gremolata Marineli Bonfile Sarımsaklı Çıtır Baget

Cafede Paris Soslu Füme Antrikot

Taze Otlu ve Pancarlı Kinoa Tabule

Gravyer Peyniri ile Gratine Edilmiş Mantar Güveç

Limonlu Cream Brule

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

August 2019 WORKSHOPS

01

VEGAN AŞÇILIK – 1 WORKSHOP

04

GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP

06

TEX-MEX – 2 WORKSHOP

08

UNSUZ - ŞEKERSİZ - TUZSUZ - 1 WORKSHOP

17

PİZZA – 3 WORKSHOP

20

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 8 WORKSHOP

23

İTALYAN MUTFAĞI – 1 WORKSHOP

25

STEAK BURGER WORKSHOP

28

VEGAN AŞÇILIK – 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE