GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP
-
3 Saat
-
220 TL.
-
14 September 2019 - Saturday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 Saat
220 TL.
14 September 2019 - Saturday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Peynir Soslu Steak Burger ve Pestolu İtalyan Burger’e en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Meksika Fasülyeli Teksas Burger
Taze Otlu Hellim Peynirli Mücver Burger
Hardallı Közlenmiş Biber Dolgulu Çıtır Marul
Permasan Peynirli Taze Fırın Patates
Limonlu Soğuk Chessecake
MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP
SUSHİ WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
PİZZA WORKSHOP
İSPANYOL TAPAS WORKSHOP
STEAK BURGER – 2 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!