ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
-
3 Saat
-
220 TL.
-
19 September 2019 - Thursday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 Saat
220 TL.
19 September 2019 - Thursday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi
Tütsülenmiş Steak Köfte
Bonfile Lokum
Gavurdağı Salatası
MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP
SUSHİ WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
PİZZA WORKSHOP
İSPANYOL TAPAS WORKSHOP
STEAK BURGER – 2 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!