WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

  • 3 Saat

  • 220 TL.

  • 19 September 2019 - Thursday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 Saat

220 TL.

19 September 2019 - Thursday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Kişnişli Antrikot ve Trüflü Patates Püresi

Tütsülenmiş Steak Köfte

Bonfile Lokum

Gavurdağı Salatası

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

September 2019 WORKSHOPS

01

MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP

03

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP

06

SUSHİ WORKSHOP

11

İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP

14

GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP

19

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

22

PİZZA WORKSHOP

25

İSPANYOL TAPAS WORKSHOP

27

STEAK BURGER – 2 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE