WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP

  • 3 Saat

  • 220 TL.

  • 01 October 2019 - Tuesday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 Saat

220 TL.

01 October 2019 - Tuesday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto

Chimichurri Marineli Brezilya Beef

Karamelize Soğanlı Steak Köfte

Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio

Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy Patatesi Sote

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak Workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

October 2019 WORKSHOPS

01

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP

04

İTALYAN MUTFAĞI – 1 WORKSHOP

09

PİZZA – 3 WORKSHOP

13

TEX-MEX – 2 WORKSHOP

15

GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP

17

SUSHİ – 2 WORKSHOP

20

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP

23

PİZZA – 4 WORKSHOP

25

TEX-MEX – 4 WORKSHOP

27

GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE