ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP
-
3 Saat
-
220 TL.
-
01 October 2019 - Tuesday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 Saat
220 TL.
01 October 2019 - Tuesday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto
Chimichurri Marineli Brezilya Beef
Karamelize Soğanlı Steak Köfte
Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio
Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy Patatesi Sote
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 3 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI – 1 WORKSHOP
PİZZA – 3 WORKSHOP
TEX-MEX – 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP
SUSHİ – 2 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
PİZZA – 4 WORKSHOP
TEX-MEX – 4 WORKSHOP
GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!