ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
-
3 Saat
-
220 TL.
-
13 November 2019 - Wednesday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 Saat
220 TL.
13 November 2019 - Wednesday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda Püreli Dana Madalyon’dan Dana Antrikot’a en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
Kakaolu Sütlaç Dondurma ile
GOURMET BURGER – 1 WORKSHOP
ANADOLU LEZZETLERİ – 2 WORKSHOP
MEZE SOFRASI – 3 WORKSHOP
TEX – MEX -1 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 1 WORKSHOP
VEGAN AŞÇILIK – 2 WORKSHOP
PİZZA – 1 WORKSHOP
SUSHİ – 1 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI – 2 WORKSHOP
DENİZ MAHSULLERİ WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!