ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
-
3 SAAT
-
240 TL.
-
03 January 2020 - Friday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 SAAT
240 TL.
03 January 2020 - Friday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshopumuzda kişnişli antrikottan bonfile lokuma ve steak köfteye en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Bezelye Püreli Dana Madalyon Roka Köpüğü Eşliğinde
Dağmantarlı Polenta Eşliğinde Dana Antrikot
Domates Vinegretli Peynirli Mevsim Salata
Kakaolu Sütlaç Dondurma ile
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
PİDELER - 2 WORKSHOP
TEX - MEX - 3 WORKSHOP
SUSHI - 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP
MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP
İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP
VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP
WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP
AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 1 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!