MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP
-
3 SAAT
-
200 TL.
-
17 January 2020 - Friday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 SAAT
200 TL.
17 January 2020 - Friday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde mezelerin sırlarını öğreneceğimiz Workshop’umuzda Tabule’den, Antep Zeytin Piyazı’na en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Antep Zeytin Piyazı
Antakya Şaksuka
Tabule
Mercimek Köfte
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
PİDELER - 2 WORKSHOP
TEX - MEX - 3 WORKSHOP
SUSHI - 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP
MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP
İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP
VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP
WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP
AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 1 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!