WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP

  • 240 TL

  • 240 TL.

  • 24 January 2020 - Friday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

240 TL

240 TL.

24 January 2020 - Friday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

 

Taze Kuşkonmaz Sarılı Kişnişli Izgara Bonfile Dilimleri

Yufkaya Sarılı Köz Biberli Steak

Gavurdağı Salatası

Çıtır Dana Eti Dilimleri

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

January 2020 WORKSHOPS

03

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

05

PİDELER - 2 WORKSHOP

07

TEX - MEX - 3 WORKSHOP

10

SUSHI - 2 WORKSHOP

15

GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP

17

MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP

21

İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP

24

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP

26

VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP

27

WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP

29

AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 1 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE