ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP
-
240 TL
-
240 TL.
-
24 January 2020 - Friday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
240 TL
240 TL.
24 January 2020 - Friday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız workshop’umuzda en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Taze Kuşkonmaz Sarılı Kişnişli Izgara Bonfile Dilimleri
Yufkaya Sarılı Köz Biberli Steak
Gavurdağı Salatası
Çıtır Dana Eti Dilimleri
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP
PİDELER - 2 WORKSHOP
TEX - MEX - 3 WORKSHOP
SUSHI - 2 WORKSHOP
GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP
MEZE SOFRASI - 1 WORKSHOP
İTALYA MUTFAĞI - 3 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 3 WORKSHOP
VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP
WOK YEMEKLERİ - 1 WORKSHOP
AVRUPADAN SOKAK LEZZETLERİ - 1 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!