WATCH THE TRAILER     TR ENG

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 220 TL.

  • 05 February 2020 - Wednesday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 SAAT

220 TL.

05 February 2020 - Wednesday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Balık hakkında bilmek istedikleriniz ve doğru şekilde balık pişirme tekniklerine dair herşey bu workshop'ta. Artık balığı tanıyarak pişirecek ve yeni lezzetlerle ile daha kolay buluşabileceksiniz.

 

MENÜ

 

Damla Sakızlı Levrek Buğlama ve İstiridye Soslu Noodle

Kişnişli ve Tarhunlu Çipura, Firik Risottosu ile

Taze Baharatlı Akdeniz Salatası

Tütsülenmiş Ev Yapımı Hardallı Somon Tartare

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

February 2020 WORKSHOPS

02

VEGAN AŞÇILIK - 2 WORKSHOP

05

BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ - 1 WORKSHOP

07

GOURMET BURGER - 1 WORKSHOP

11

SEVGİLİLER GÜNÜ - 1 WORKSHOP

14

SEVGİLİLER GÜNÜ - 1 WORKSHOP

16

AVRUPA’DAN SOKAK LEZZETLERİ - 2 WORKSHOP

19

GAZİANTEP MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

21

İTALYAN MUTFAĞI - 2 WORKSHOP

25

PİZZA - 2 WORKSHOP

27

SUSHI - 3 WORKSHOP

29

MEZE SOFRASI - 3 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE