WATCH THE TRAILER     TR ENG

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

  • 3 SAAT

  • 240 TL.

  • 16 December 2019 - Monday
    19:00 - 22:00

  • BUY TICKET

3 SAAT

240 TL.

16 December 2019 - Monday
19:00 - 22:00

Call us for more information and details on our workshops.

Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Tane Hardallı Izgara Antrikot’tan, Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri’ne en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

 

MENÜ

 

Dana Carpaccio Roka Permasan ile

Wok’ta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri

Tane Hardallı Izgara Antrikot

Izgara Hellim Salata Balsamiko Sos ile

 

 

  • Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
  • Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
  • Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
  • Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi satis@chefstable.com.tradresine gönderebilirsiniz.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

December 2019 WORKSHOPS

02

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP

05

MEZE SOFRASI – 5 WORKSHOP

10

VEGAN AŞÇILIK – 3 WORKSHOP

15

İTALYAN MUTFAĞI – 3 WORKSHOP

16

ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP

17

GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP

20

MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP

24

YILBAŞI MENÜSÜ – 1 WORKSHOP

29

YILBAŞI MENÜSÜ – 2 WORKSHOP

E-NEWSLETTER

Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!

SUBSCRIBE