ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
-
3 SAAT
-
240 TL.
-
16 December 2019 - Monday19:00 - 22:00
- BUY TICKET
3 SAAT
240 TL.
16 December 2019 - Monday19:00 - 22:00
Call us for more information and details on our workshops.
Uzman Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitmenleri eşliğinde etin sırlarını keşfe çıkacağımız Workshop’umuzda Tane Hardallı Izgara Antrikot’tan, Wokta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri’ne en özel, en doyumsuz lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.
MENÜ
Dana Carpaccio Roka Permasan ile
Wok’ta Tatlı Acı Dana Eti Dilimleri
Tane Hardallı Izgara Antrikot
Izgara Hellim Salata Balsamiko Sos ile
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ – 2 WORKSHOP
MEZE SOFRASI – 5 WORKSHOP
VEGAN AŞÇILIK – 3 WORKSHOP
İTALYAN MUTFAĞI – 3 WORKSHOP
ET PİŞİRME TEKNİKLERİ - 4 WORKSHOP
GOURMET BURGER – 3 WORKSHOP
MEKSİKA ATEŞİ WORKSHOP
YILBAŞI MENÜSÜ – 1 WORKSHOP
YILBAŞI MENÜSÜ – 2 WORKSHOP
Subscribe to our e-newsletter and stay updated on the latest developments, special events and offers!